Dynamische garderobe

AKV is een volledig automatische kledingverdeler. Dankzij het systeem wordt een grote stockcapaciteit gecombineerd met een snelle distributie van de kleding, en dat alles met de garantie van een optimale traceerbaarheid en beschikbaarheid.

Door middel van een toegangspoort en een stocktransportband van de verdeler, kunnen gebruikers die zich identificeren met hun badge zelf hun kleding indien en ophalen alsof het gaat om een klassieke wandkast.

Het systeem werkt dankzij elektronische chips aan de binnenkant van elk kledingstuk. Telkens een kledingstuk opgehaald of afgegeven wordt, lezen en interpreteren ontvangers het unieke nummer van de chip. Ze zetten de informatie om in het informaticasysteem, die deze vervolgens behandelt in realtime en archiveert in de databank van de verdeler.

Voordelen van het systeem

  • Respect voor de regels van uitwisseling en voor de hygiëne- en veiligheidseisen.

Dankzij de traceerbaarheid van elk kledingstuk kan het respect voor de regels van uitwisseling die door de firma opgelegd zijn, gecontroleerd worden.

Scheiding van de propere en vuile was om een bescherming te garanderen die aangepast is aan de risico's.

  • Beschikbaarheid 24/24 en 7/7.

Het systeem, dat niet doorlopend menselijke tussenkomsten nodig heeft, is 24u/24 en 7d/7 beschikbaar. Daardoor is distributie van de was steeds mogelijk en heeft de gebruiker zelf steeds toegang tot de kleding. Gemiddeld bedraagt de distributie van kleding slechts 10 tot 20 seconden en dankzij de deuren voor de afgifte van vuile kleren is het systeem zeer flexibel in gebruik. De AKV is bovendien een uitstekend antwoord om onmiddellijk kledingdotatie te voorzien voor stipt gebruik (kader, interim, bezoeker,...).

  •  Streng beheer van de kledingdienstverlening.

De geautomatiseerde stockcontrole maakt het mogelijk om te controleren of de beschikbare kledingstock voldoet aan de behoeften van elke gebruiker. Dankzij de traceerbaarheid kan de oorsprong nagegaan worden van verlies of beschadiging van een kledingstuk. Door de registratie van de transacties kan worden nagegaan of de gebruiker vuile artikelen goed terugbezorgt en wordt de distributie van een krediet dat vooraf vastgelegd werd voor propere kleding gegarandeerd.

  • Kostenbeheer.

Dankzij statistieken over de activiteit kunnen analyses gemaakt worden en kan de textielfunctie en het budget ervan geregeld worden. Bovendien maken andere voordelen van de AKV het mogelijk om te besparen:

Optimalisering van de oppervlakte van uw ruimte.

Kleren op maat van de drager voor concurrerende huurforfaits.

Vakkennis van ELIS

Het projectbeheer van ons studiebureau is gebaseerd op professionele nauwkeurigheid en meer dan 10 jaar vakkennis in alle sectoren waarin we werkzaam zijn (gezondheid, industrie, hotel,...).

Onze ploeg begeleidt bij u elke stap van het project: opstellen van de planning, inschatten van de opdracht, realiseren van de plannen, technische aanbevelingen, sociale benadering...

Onze betrokkenheid heeft slechts een doel: respect voor uw doelen, termijnen en budget garanderen.

Neem contact op met Elis

  • Kwaliteit
  • Reactiviteit
  • Gegarandeerde prijzen
Sluiten

 Deze website gebruikt cookies om de navigatie te verbeteren en de inhoud aan te passen door het meten van het aantal bezoeken en pageviews. Meer informatie.

/be-nl/kleding/automatische-kledingautomaat/index.html
/be-nl/kleding/automatische-kledingautomaat/index.html
/system/modules/com.elis.opencms.templating/resources/bin-tools/bin-action-addproduct.jsp
/system/modules/com.elis.opencms.templating/resources/bin-tools/bin-action-removeproduct.jsp
/system/modules/com.elis.opencms.templating/resources/bin-tools/bin-action-checkproduct.jsp
/system/modules/com.elis.opencms.templating/resources/bin-tools/bin-action-getproducts.jsp
/system/modules/com.elis.opencms.templating/resources/bin-tools/bin-action-gettotalproducts.jsp
/system/modules/com.elis.opencms.templating/resources/bin-tools/bin-action-showbin.jsp
/system/modules/com.elis.opencms.templating/resources/bin-tools/bin-action-updatebin.jsp
/export/system/modules/com.elis.opencms.templating/resources/images/bg_formatters/bg_formitem_apply_inputfile.jpg
- /be-nl/kleding/automatische-kledingautomaat/index.html